Contact|

Zorgcoöperatiecongres

Voorwaarden

24 APR 2018 | EDE

ORGANISATIE

Het Zorgcoöperatiecongres is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. Het programma wordt ondersteund door GZNDHDSZRG. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS

Het Zorgcoöperatiecongres vindt plaats op 24 april 2018 in De Reehorst, Bennekomseweg 24,6717 Ede, 0318 750 300, www.reehorst.nl

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €299,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen ruim 10% korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 30 maart 2018 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ​Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Speciaal tarief voor leden zorgcoöperatie: Leden kunnen op persoonlijke titel aan het congres deelnemen. Voor leden van een zorgcoöperatie geldt een speciaal deelnametarief van €145,00 excl. btw. ​Voorwaarde voor dit tarief is dat bij aanmelding de naam van de zorgcoöperatie wordt opgegeven. Het speciale tarief is niet geldig in combinatie met andere kortingen (ook niet de meerpersoonskorting) en deelnemers zijn uitgesloten van registratie voor een certificaat van deelname en accreditatie. Het aantal plaatsen voor leden van zorgcoöperaties is gelimiteerd, inschrijving met deze kortingsregeling wordt door de congresorganisatie gesloten wanneer het beschikbare aantal plaatsen is vergeven.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.

ANNULERINGSREGELING

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  • Bij annulering vóór 10 april 2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  • Bij annulering tussen 10 en 17 april  2018 en 17 april 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  • Bij annulering na 17 april 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

CONTACTGEGEVENS

Programma:
Ad Pijnenborg
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
 

Overige informatie
Logacom Congressecretariaat, office@logacom.nl

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040

Websites: www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom